Inici

Destaquem...

Curs de Rem, Fòrum 2013 - 2014

Vols aprendre a remar?. Ara la Federació Catalana de Rem t’ofereix la possibilitat  d’iniciar-te en aquest esport amb la realització de cursos de rem personalitzats amb embarcacions de rem de mar.

Les embarcacions de rem de mar són ideals per a la iniciació en el rem de banc mòbil gràcies a la seva estabilitat i seguretat i que ha guanyant milers d’ adeptes a  països com França, Itàlia i nord d’Europa  .

El rem és un esport en el que s’utilitzen totes les parts del cos i apte per tothom. Amb vuit classes es podrà gaudir d’un nivell suficient per a la pràctica del rem, i si es vol continuar millorant sempre tindràs l’opció  fer-ho en qualsevol dels clubs afiliats a la federació.

Les classes es faran a dintre del port del Fòrum, un cop assimilats els moviment bàsics de remar es podran fer sortides fora del port per gaudir del mar sempre i quan les condicions o permetin i gaudir d’una vista inèdita de Barcelona des del mar.

La Federació Catalana de Rem té la seva base de rem de mar al Centre internacional de Vela que es troba a dintre del Parc del Fòrum  i que s’ha de convertir molt aviat amb un centre de referència d’esports nàutics, vela, rem, natació en aigües obertes i altres com triatló podran realitzar aquí els seus entrenaments.

Aquesta instal·lació també us ofereix la possibilitat d’abonar-vos amb diferents tarifes i gaudir del seu gimnàs per fer spining, preparació física circuits TRX etc, tot a punt per posar-vos en forma en una instal·lació diferent amb possibilitats diferents.

Podeu contactar amb nosaltres per sol·licitar més informació contactant al mail de Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la   o trucant al telèfons 93 330 43 49 ó 620 802 168

 

Us esperem.


 
 

Campionat del Món absolut, Amsterdam 2014 Imprimir e-mail
Notícies de la FCR
escrit per Alex   
dimarts, 02 setembre de 2014

El Campionat del Món d’Amsterdam va arribar a la seva fi i amb un molt bon resultat per al dos remers tortosins i el seu entrenador Dani Rodríguez director tècnic de la Federació Catalana de Rem que participaven en la modalitat de 2-M Pau Vela i Alex Sigurbjörnsson.

El Campionat va començar bé amb la seva classificació directa per a les semifinals, va continuar a millor amb el segon lloc aconseguit en aquestes semifinals i que els donava l’accés directe a la final, i va acabar esplèndidament amb el 4art. lloc aconseguit a la final.
La final va ser molt treballada.

Amb una molt bona sortida, Pau i Àlex  van arribar fins al 1000m. amb grup sense despenjar-se lluitant pels primers lloc. En aquest moment, van aguantar molt bé l’atac dels alemanys, que al no poder amb ells ja es van anar despenjant del grup, i els nostres remers van continuar treballant proa amb proa amb Sud-àfrica.Mentre, els nova zelandesos ja van imposar la seva força per obrir forat i els anglesos es van distanciar amb un bot dels altres dos perseguidors. Els dos primers llocs semblaven definits, però faltava la lluita pel tercer lloc que es va decidir en els últims 500m., a on Sud-àfrica no va deixar marge de resposta al nostres remers que van arribar quarts  després de realitzar una a molt bona regata.
Després dels resultat aconseguits durant l’any, que no van dolents, potser hi havia algú que pensés que no podrien repetir l’èxit de l’any anterior, però el treball, paciència i creure en un mateix van aconseguir que entre tot l’equip es deixessin a banda supòsits per tirar endavant la realitat, ja que les temporades són molt llargues.

La resta de participants catalans al mundial van obtenir el següent resultats:

- Marc Franquet, amb el 4- Lleuger masculí van acabar tercers a la  final B un bon resultat per aquesta embarcació que continuar treballant per aconseguir un lloc a la final.
-  Pau Franquet, amb el 8 amb timoner van acabar 6èns a la final B en el seu debut en un mundial absolut.
- Anna Boada, amb el 2xF van acabar 5è a la final B
- Dani Sigurbjörnsson i Omar Aymerich en 2xPL  van acabar 1ers. a la final D
- Aleix Martí em 1xM va acabar 5 a la final D.

Esperem que aquesta nova experiència per a tots el debutants que han obtingut el premi de remar en un mundial hagi estat positiva i els motivi per continuar treballant i millorar en el futur.

Felicitats a tots


 
Resultats Roses, 31 d'agost Imprimir e-mail
Resultats de regates a nivell autonòmic
escrit per Alex   
diumenge, 31 agost de 2014

En aquest apartat trobareu el resultats de la regata de Roses corresponents a la 6ª regata de la lliga.

Cliqueu aquí per veure els resultats de la crono.

Cliqueu aquí per veure els resultats de les finals

Cliqueu aquí per veure la puntuació

 
VII Regata Lliga 2014, Lloret de Mar 7 de setembre Imprimir e-mail
Regates i events
escrit per Alex   
divendres, 29 agost de 2014

En aquest apartat trobareu la informació que fa referència a la regata de Lloet del 7 de setembre.

Cliqueu aquí per veure la circular

Cliqueu aquí per veure la informació

 
 
Campionat del Món absolut, Amsterdam 24 al 31 d'agost Imprimir e-mail
Notícies de la FCR
escrit per Alex   
dijous, 21 agost de 2014

L'equip absolut de la FER es troba a Amsterdam per participar al campionat del món absolut. 

Aquest any es presenta un nombrós equip amb moltes novetats i molts joves que podran gaudir d'una experiència inolvidable que els servirà per preparar un any molt important com serà el proper per preparar totes les embarcacions olímpiques 

Catalans participants:

-2-M: Pau Vela, Álex Sigurbjörnsson.

-2xLM: Daniel Sigurbjörnsson,Omar Aymerich.

-2xF: Nuria Domínguez, Anna Boada.

4-LM: Patricio Rojas, Marc Franquet, Jesús González, Sergio Pérez.

-1xM: Aleix Martí.

-8+M: Antonio Guzmán, Marcelino García, Jon Carazo, Óscar Alonso, Jaime Lara, Marco Sardelli, Manuel Fernández, Pau Franquet, timonel Tomás Jurado.

Cliqueu aquí per veure informació del mundial

 

 
© 2014 remcatalunya.org